Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
15/07/2024

Класически тонове цветове на мебелите в банята

мебели за баня

Какъв цвят за избера за мебели за баня

Модерният дизайн на мебели за баня се превърна в изчистени линии и минималистичен стил. Цветните комплекти за баня също са се превърнали в нещо от миналото, като бялата керамика и акрилът сега са водещи.

Ако намирате всичко това за малко скучно, когато става въпрос за проектиране на вашата мечтана баня, тогава не се страхувайте, тъй като тенденциите сега клонят към добавяне на цвят към вашата баня.

Смятаме, че добър начин за въвеждане на това е чрез цветни мебели за баня. Повечето бани изискват обзавеждане за баня, за да добавят жизненоважно място за съхранение на вашата баня. За да й помогнат да остане девствена и без излишни предмети и именно тук можете да добавите малко усет към вашата баня, ако намирате многото бяло за малко невдъхновяващо.

Добавете малко забавление към вашата баня, като внесете нотка цвят в новата си баня. Или актуализирайте по-стара баня с част от впечатляваща мебел, която може да се превърне във фокусна точка на вашата баня. Нека вашият артистичен усет избяга с вас с невероятната гама от цветни мебели за баня.

Какви цветове за мебели има налични в магазините

НЕУТРАЛНИ ТОНОВЕ

Оценяваме, че не е по вкуса на всеки да има поразителен цвят в банята си, така че ще го направим по-леко в началото! Въвеждането на неутрални тонове само с няколко нюанса, различни от бялото, може незабавно да добави топлина към пространството на вашата баня. Тези успокояващи тонове ще запазят банята ви като спокоен рай, като същевременно ще разчупят монотонността на бялото.

Предлага се набор от мебели за баня, които включват тоалетни и тоалетни чинии в мек неутрален нюанс, има го в гладко сатенено покритие. Красивият стил привлича окото и ще Ви помогне да добавите фино оцветяване към вашата баня.

Ако се осмелите да вземете този неутрален нюанс и да го разчупите, тогава малко по-тъмни тонове ще паснат идеално на това. Тази гама също така предлага тоалетни и тоалетни чинии в разкошен нюанс на кашмир, който се предлага със силно гланцово покритие. Добавянето на тези неутрални тонове към вашата баня наистина може да постигне привлекателен контраст в стаята Ви.

ЧИСТО БЯЛО

Мебелите в чисто бяло покритие са друг популярен цвят за мебели за баня. Бялото създава изчистен, ярък вид и е опция, която е подходяща за бъдещето, което означава, че банята ви няма да изглежда остаряла пет години по-късно.

Белите мебели за баня се предлагат в гланц и мат. Гланцираното покритие ще отразява светлината наоколо, помагайки за подобряване на усещането за пространство в малка баня, докато матовото покритие е идеално за създаване на съвременен външен вид.

Лесно е да внесете цветни петна във вашата баня, ако сте избрали бели мебели. Комбинирайте с ярки цветове за жизнена тема или изберете неутрално за усещане за спокойствие и релакс. Наистина не можете да сбъркате с бели мебели за баня.

ДРАМАТИЧНО ЧЕРНО

Ако искате да внесете драма във вашата баня, тогава черните мебели са правилният начин. Чудесен начин да направите изявление, черните мебели създават дизайнерски външен вид от висок клас и добавят уау ефект към банята. Комбинирайте с бели плочки и аксесоари за класическа комбинация или добавете щрих ярко розово за ярки цветове.

Черното лесно може да надделее над малко пространство. Tака че ако изберете черна тоалетна, добра идея е останалата част от банята да е светла. Направете външния си вид една крачка напред с дизайнерски радиатор в черен гланц и черна врата на душ кабина за допълнителен уау ефект.

Коментарите са изключени.