Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
16/07/2024

Kamagra орално желе за ЕД

Kamagra орално желе

Kamagra орално желе. Приемането на перорални желета или други лекарства, които не са одобрени и тествани, е свързано със значителни рискове за здравето.

Повишен риск от странични ефекти

Съществува повишен риск от нежелани реакции от Камагра желе, се казва, че съдържа 100 mg силденафил, което е максималната доза на ден. Това обикновено се предписва само при тежка ЕД, когато по-ниските дози са неефективни. Обикновено лекар ще започне с по-ниска доза, за да види как тялото ви реагира на лекарството или дали ще получите някакви странични ефекти. След това те ще коригират дозата според вашите нужди.

Kamagra орално желе може да предизвика нежелани реакции като:

  • световъртеж
  • главоболие
  • запушване на носа
  • стомашни проблеми
  • усещане за пълнота
  • проблеми със зрението.

Приемът на твърде много силденафил, ако имате определени здравословни проблеми или приемате други лекарства, може да доведе до животозастрашаващо спадане на кръвното налягане. Това е особено вярно, ако приемате нитрати за сърдечно заболяване. Ето защо е жизненоважно да говорите с Вашия лекар, преди да вземете лекарство с рецепта.

Примеси и неизвестни съставки

Kamagra Oral Jelly може да бъде замърсен с чужди вещества, които могат да бъдат вредни за здравето. Това е така, защото се произвежда в Индия и не подлежи на същите хигиенни разпоредби и контрол в Европейски съюз. Също така няма начин да сме сигурни, че концентрацията на активната съставка в Камагра Oral Jelly е тази, посочена от производителя. Това означава, че е възможно да приемате опасно количество силденафил, без да го осъзнавате.

Липса на специализиран медицински съвет

Еректилната дисфункция може да бъде причинена от редица други здравословни състояния, някои от които са много сериозни. Без да се консултирате с Вашия лекар за еректилна дисфункция, може да се пропусне какво я причинява. Възможно е да има друго състояние, което може да бъде лекувано и да коригира еректилната ви дисфункция. Има и някои състояния, които могат да причинят еректилна дисфункция, които лекарствата не могат да лекуват. Ако случаят е такъв, никакво количество Kamagra Oral Jelly няма да помогне, но лекар може да препоръча нещо, което ще помогне.

Други лекарства и състояния също могат да променят начина на действие на силденафил и как ви засяга. Когато получите рецепта за законно лечение на еректилна дисфункция, Вашият лекар трябва да се увери, че в момента приемате някакви лекарства или имате някакви състояния, които могат да бъдат вредни за Вас. Ако тези проверки не се извършват може да се изложите на опасност.

Коментарите са изключени.