Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
16/07/2024

Всичко за Кобра 120мг таблетки

Кобра 120

Описание на Кобра 120

Cobra Sildenafil Citrate Tablets 120 mg (Кобра 120мг) е най-популярното, успешно и широко прието лечение за еректилна дисфункция. Cobra (силденафил цитрат) се произвежда по най-висок стандарт за качество, за да се гарантира безопасност и ефективност.

Пациентите, използващи Cobra (силденафил цитрат), редовно съобщават за успешен полов акт и като цяло продължават да използват лечението. Ефективното време на лечение с Cobra (силденафил цитрат) е 4 – 6 часа, но много лекари съобщават за по-дълги ефективни времена.

Активната съставка на Кобра е силденафил цитрат. Той принадлежи към семейството на PDE-5 вазодилататори. Тези лекарства действат чрез разширяване на кръвоносните съдове в тялото – особено около гениталната област.

Това позволява по-силен кръвен поток, за да се осъществи ерекция. Силденафил цитрат сега е едно от стандартните лечения за еректилна дисфункция. Cobra (силденафил цитрат) не е афродизиак и ще е необходима стимулация за развитие на ерекция.

АДМИНИСТРАЦИЯ

За да получите най-доброто от вашето лечение, моля, прочетете внимателно следното.

Безопасната показана доза Cobra (силденафил цитрат) за период от 24 часа е 120 mg (1 таблетка). Това лекарство ще започне да действа в рамките на 30 до 60 минути. Ефективното време за лечение е 4-6 часа. Винаги приемайте това лекарство с голяма чаша вода.

Избягвайте големи или мазни ястия близо до момента, в който възнамерявате да приемете лекарството. Освен това избягвайте редовната консумация на големи количества грейпфрути и сок от грейпфрут.

Грейпфрутът може да повиши нивата на силденафил цитрат в тялото ви и да забави времето, необходимо на лекарството да подейства.

Алкохолът също ще намали ефективността на това лекарство. Силденафил цитрат може да понижи кръвното налягане и комбинирането му с алкохол може допълнително да засили този ефект. Може да е по-вероятно да изпитате симптоми като замаяност, замаяност, припадък, зачервяване, главоболие и сърцебиене.

Трябва да избягвате или ограничавате употребата на алкохол, докато се лекувате със Sildenafil Citrate, и внимавайте, когато ставате от седнало или легнало положение.

Странични ефекти на Кобра 120мг

Наред с необходимите ефекти, Cobra (силденафил цитрат) може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не всички от тези нежелани реакции могат да се появят, ако се появят, може да се нуждаят от медицинска помощ.

Често съобщаваните нежелани реакции на Cobra (силденафил цитрат) включват: диспепсия, главоболие, зрителни нарушения и зачервяване. Други нежелани реакции включват: епистаксис, безсъние, назална конгестия и ринит. Вижте по-долу за изчерпателен списък на неблагоприятните ефекти.

Коментарите са изключени.