Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
21/06/2024

Как се приема Камагра при лекуване на ЕД

Камагра

Как мога безопасно да лекувам еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция може да има различни причини, както медицински, така и психологически. Обикновено положителната промяна в начина на живот или консултирането може да подобри симптомите на ЕД. Тези промени обаче обикновено се считат за дългосрочно решение, тъй като забележимите промени може да отнеме много време, за да настъпят с Камагра.

За тези, които се надяват да подобрят симптомите си междувременно, могат да се използват лекарства – въпреки че не трябва да се превръщат в заместител на по-здравословния начин на живот.

Какво представлява Kamagra

Камагра е лекарство, използвано за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже. Продава се като по-евтина алтернатива на популярното лекарство Виагра, тъй като съдържа същата активна съставка, силденафил цитрат.

Как действа Kamagra

Според производителя Kamagra може да се използва за ефективно лечение на еректилна дисфункция. Това е така, защото Kamagra съдържа активната съставка силденафил, която увеличава притока на кръв към пениса ви, като ви помага да получите и поддържате ерекция, ако сте възбудени.

Как се приема Kamagra

Приема се през устата под формата на хапчета или желе. Действа чрез отпускане на мускулите в кръвоносните съдове на пениса, което позволява повишен кръвен поток и води до ерекция. Обикновено се приема около 30 минути до един час преди сексуална активност и е ефективен до четири часа.

Препоръки при прием на Камагра

Винаги приемайте Камагра точно както Ви е предписал Вашият лекар или фармацевт. Препоръчителната начална доза е една таблетка Kamagra 50 mg.

Камагра или силденафил не трябва да се приемат повече от веднъж на ден. Пациентите трябва да приемат това лекарство около час преди намерението си да правят секс, като поглъщат едно хапче с чаша вода. Това лекарство ще помогне на мъжа да получи ерекция само ако е сексуално стимулиран. Времето, необходимо за действие на лекарството, е различно за всеки човек, но обикновено отнема между половин и един час.

Ако смятате, че ефектът на лекарството е твърде силен или твърде слаб, за да поддържа ерекция или ако ерекцията не продължава достатъчно дълго, за да завършите полов акт, говорете с Вашия лекар, за да коригира лекарството. .

Ако дозата се увеличи произволно, потребителят може да изпита странични ефекти и тяхната тежест.

Коментарите са изключени.