Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
16/07/2024

Какво представлява премахването на имобилайзера

премахването на имобилайзера

Какво представлява премахването на имобилайзера

Премахването на имобилайзера не е подходящо за всички, главно собственици на употребявани автомобили, тези, които обичат да пътуват до места, където няма цивилизация, ловци, рибари, берачи на гъби, жители на Далечния север и др. Нуждаят се от тази услуга.

Какво представлява премахването на имобилайзера и защо е необходимо?

В случаите, когато имобилайзерът се поврежда често или когато повреден компонент на имобилайзера не може да бъде ремонтиран, едно от решенията е да деактивирате имобилайзера. Също така, тази процедура може да се изисква при инсталиране, например, на автомобилен двигател на лодка или друга нестандартна платформа. При смяна на захранващия блок и трудности с комбинацията от окабеляване и др. Във всички останали случаи препоръчваме ремонт на имобилайзера с пълно възстановяване на всичките му функции. Имобилайзерът се отстранява чрез препрограмиране на блока за управление на двигателя.

Премахването на имобилайзера технологично е промяна на блока за управление на двигателя. Блокът се флашва по такъв начин, че вече не се нуждае от разрешение за стартиране от имобилайзера. За да деактивираме имобилайзера, е достатъчно да ни предоставите само блока за управление на двигателя. Премахването на имобилайзера е сложна процедура, някои блокове могат да бъдат флашнати без да се сваля от колата, но в повечето случаи блокът трябва да се демонтира и отвори. След препрограмиране на блока в състояние „без имобилайзер“, блокът се проверява на стенда. В резултат на тестване на стенда виждаме, че всички изпълнителни механизми на блока, като управление на инжектори, управление на запалителната бобина, управление на горивната помпа и др. работят правилно. Този подход ни позволява да сме 100% сигурни, че имобилайзерът е ремонтиран или деактивиран правилно.

Ние даваме гаранция за всички работи по ремонта на имобилайзери, блокове за управление на двигателя или тяхното мигане. Преди да дадем уреда на клиента, ние проверяваме работата на уреда на стенда. Предлагаме и техническа поддръжка на автосервизи.

Ако сте решили да се премахнете имобилайзера завинаги, започнете като ни се обадите.

Ние ще Ви посъветваме, ще дадем препоръки за премахване на имобилайзера, за демонтаж на блока за управление на двигателя и др.

Консултираме клиенти и автосервизи. В допълнение към изпълнението на гаранционните задължения, ние осигуряваме поддръжка на клиенти и автосервизи. До ремонт на автомобила се консултираме с автосервиза или електротехника на автосервиза, където се намира автомобила. Предоставяме диаграми на блоково превключване, помагаме със съвети как правилно да диагностицираме неизправност. Ние също така помагаме с диаграми (pinout) за включване на блока за управление на двигателя, предлагаме методи за диагностика и методи за отстраняване на неизправности, освен услугата премахване на имобилайзер.

Коментарите са изключени.