Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
21/05/2024

Какво да имаме предвид за дългосрочния наем на автомобил?

кола за дългосрочен наем

От основна важност е да наемете кола за дългосрочен наем от доверени, надеждни компании.

Преди да подпишете договора за дългосрочен наем на автомобил, е задължително да проучите всяка негова клауза, тъй като този документ урежда правата и задълженията както на наемодателя, така и на наемателя.

Има и не дотам добросъвестни фирми, които поставят различни условия и ограничения в договора, на които клиентът доста често не обръща внимание. Важно е да се разбере, че ако те бъдат нарушени, той може да бъде глобен.

Стандартните права и отговорности трябва да се познават и спазват. Трябва да имате предвид, че колата Ви се дава на дългосрочен наем, но все пак е само за известно време и следователно трябва да бъде върната в същото добро състояние. Клиентът носи отговорност за евентуални механични повреди.

Не всеки може да наеме кола за дългосрочен период, тъй като компанията за наемане налага определени изисквания към наемателя. Те обикновено се отнасят до минималната възраст на шофьора (20-21 години), шофьорски опит (минимум 2-3 години), дневни и териториални ограничения.

Как да наемете кола на дългосрочен наем?

Дългосрочният наем на автомобил в София се издава с помощта на няколко документа:

  • Лична карта;
  • шофьорска книжка.

Допълнително е необходимо да предоставите депозит за дългосрочен наем на автомобил (гаранционен депозит), който ще получите обратно след връщане на автомобила. В зависимост от класа на автомобила тя варира от 300 до 800 долара.

Автомобилът се предава на наемополучателя в чисто, изправно състояние, с достатъчно гориво. Трябва да бъде върнат в същото състояние в края на наемния период. Можете да вземете автомобила от офиса на фирмата или да поръчате доставка до дома (офиса) на клиента. Можете да наемете автомобил за дългосрочен наем, дори през уикенда или празник.

Ако решите да наемете кола в София, разгледайте асортимента на сайта на фирмата и изпратете заявка за наем, това се случва само с няколко кликвания. Добрите компании старатетелно подбират своя автопарк и предлагат широка гама от модели от различни класове и нива на оборудване. Дългосрочният наем на автомобил в столицата означава изгодни цени и удобни условия за наем. Можем да кажем, че ще Ви отнеме не повече от 15 минути, за да получите Вашата кола за дългосрочен наем.

Коментарите са изключени.