Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
21/05/2024

Добавки за дизелово гориво Бардал

Добавки за дизелово гориво Бардал

Добавки за дизелово гориво Бардал

 

Това подобрение може да бъде чрез обща поддръжка, която поддържа горивото Ви да се движи гладко, или чрез обработки с антифриз, които позволяват на колата ви да стартира при най-ниските температури. Почти всяко превозно средство може да се възползва от някакъв вид добавка към дизеловото гориво.

С нашата широка гама от продукти за различни превозни средства можете да се доверите, че Вашият двигател се третира качествено.

Дизеловото гориво е жизнената сила на автомобила

специални препарати – добавките за дизеловото гориво ще помогнат за подобряване на техните свойства и следователно на работата на автомобила. Те могат да премахнат излишната влага, да премахнат вредните отлагания, които са се появили в карбуратора, и много други. Въпреки това, основната причина, поради която си струва да купувате добавки за дизелово гориво, е способността им да намаляват риска от повреда на двигателя няколко пъти.

Забелязвате ли, че двигателят започва да работи с прекъсвания, горивото започна да се изразходва в много по-голяма степен и динамиката на шофиране е нарушена? Добавките за дизелово гориво Бардал ще помогнат за коригиране на ситуацията. Можете да закупите маркови продукти в нашия онлайн магазин.

 

Добавки за гориво Бардал – в помощ на Вашия автомобил

Не е тайна, че използването на нискокачествено гориво се отразява негативно на работата на изпускателната система и двигателя: филтрите и инжекторите се запушват, компонентите се повредят и т.н. По този начин работата на автомобила се влошава и експлоатационният му живот намалява. Добавка за дизелово гориво Бардал ще помогне да се коригира ситуацията, в зависимост от това какво използвате.

Разбира се, бензинът и дизеловото гориво, които се произвеждат в петролни рафинерии, според GOST, вече съдържат някои горивни добавки. Например, за намаляване на въглеродните отлагания, устойчивост на детонация или намаляване на вредните емисии в околната среда. Въпреки това, поради някои икономически и технически причини, производителите дори на висококачествен продукт просто не могат да осигурят всички функции, необходими за употреба.

Освен това има редица случаи, когато закупуването на добавки за гориво става просто необходимо:

  • Когато двигателят работи при трудни условия и има висок риск от повреда;
  • При използване на гориво от различен клас или гориво, чието качество е съмнително;
  • При температурни промени и в студено време;
  • През зимата и в извън сезона (пролет, есен).

Препоръчваме да използвате горивни добавки Бардал за бензин след всеки 2 – 10 хиляди километра на автомобила. Това зависи от горивната система, използвана във вашия модел. Добавките за дизелово гориво Бардал оптимизират процеса на горене, което елиминира образуването на сажди от двигателя и намалява разхода на гориво. Има и универсални добавки и добавки, чиято основна цел е почистване.

 

Повече на тук.

Коментарите са изключени.