Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
21/06/2024

Ремонт на външни и вътрешни водопроводи в частен дом

външни и вътрешни водопроводи

Ремонт на външни и вътрешни водопроводи в частен дом. В случай, че се открие теч от тръба, положена под земята на построения дом, ще са необходими обширни водопроводни работи. Самото откриване на самия теч е доста трудна задача.

За целта използваме специален инструмент за измерване и визуален анализ. Този проблем е актуален и в случай на скрита инсталация на водоснабдяването в стената. Ако изтичането не бъде отстранено своевременно, сценарият за развитие на събитията няма да бъде най-утешителният: наводняване на основата, наводнение в къщата, щети на имущество, влага и мухъл.

Когато е необходимо спешно посещение на ВиК специалисти за ремонт на водоснабдителната система в един частен дом, първо се предприемат следните временни мерки за отстраняване на теча:

  • изключване на помпената станция или отделен кръг, ако е възможно;
  • изолиране на проблемната зона с помощта на спирателни вентили;
  • прилагане на заварки и метални пластини върху стоманени тръби или изрязване на повредената зона и замяната й;

Ако има теч в местата на свързване на металопластични тръби, ние ще  осигорим надеждно уплътняване, ще подменим фитингите и извършим допълнително кримпване.

Понякога затягането на фитингите е всичко, от което се нуждаете, за да се разреши проблема.

Но дори и в такива случаи ние взимаме мерки за предотвратяване на проблеми в бъдеще.

Ако тръбите минават под керамични плочки или в дебелината на стената, нашите водопроводчици ще положат всички усилия да причинят минимални щети на декоративното покритие. Извършваме и ремонт на различни ВиК инсталации.

Цени за ремонт на ВИК системи в частен дом

Можете да откриете списък с цени по видове ВиК услуги на нашия сайт.

Когато става въпрос за ремонт на водоснабдяването на частен дом, точната цена зависи от обхвата на работата: изкопаване на изкоп за подмяна на подземна канализационна система или просто подмяна на уплътнение за отстраняване на теч от кран.

Нашата ВиК фирма предлага широка гама от ВиК услуги на икономически изгодни цени.

Аварийните ни екипи са в готовност да излязат на място по всяко време на денонощието, за да отстранят своевременно повредата.

Коментарите са изключени.