Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
21/04/2024

Как да инсталираме изкуствена трева на стена?

изкуствена трева

Характеристики на инсталиране на изкуствената трева върху стената

Зеленото меко покритие от изкуствена трева на стените изглежда доста необичайно и ще Ви позволи да направите асоциации с природата дори през зимата, както и през облачно време.

Според психолозите съзерцаването на зеления цвят, особено на тревата, може да намали нивата на стрес и да предпази от депресия.

Технологията за фиксиране на изкуствена трева върху фасадата и стената вътре в къщата не се различава особено от залепването на тапети.

Важен момент е, че ако работата ще се извършва на открито, трябва да изберете подходящо лепило, устойчиво на външните атмосферни влияния.

Създайте уют и спокойствие с изкуствена трева на стената – идеален декор за дома и офиса ви

Популярни разновидности на декоративна изкуствена трева

Ако търсите интериорен или екстериорен декор, обърнете внимание на Betap Ascot. Това покритие, устойчиво на слънчева светлина и замръзване, е създадено от екологично чист материал с помощта на тъфтинг технология.

Влакната на покритието, невероятно имитиращо естествена трева, са вплетени в еластична подплата, покрита с латекс. Изкуствената трева е изработена от полипропилен, така че е много издръжлива и висококачествена.

За да украсите художествени галерии, театрални пространства, кафенета, ресторанти и други обществени институции, можете да изберете Expograss за изкуствената трева в наситен син или червен цвят.

Ако монтажът на изкуствена трева се извършва на закрито, можете да използвате двустранна лента, както и предпазни скоби.

Зоната на стената трябва да бъде добре почистена от отломки, стара мазилка и следи от боя. След това мястото, където ще бъде прикрепена изкуствената трева, се третира с грунд.

Изкуствената трева се поставя с леко застъпване, което е не повече от 15 мм, върху предварително намазнена стена или върху двойнозалепваща лента. Тревните участъци, които са залепени на кръст, се подрязват внимателно.

Изкуствената трева в интериора е просто дизайнерско решение, дори само защото едновременно служи като ярък акцент и успокоява. Има различни варианти как да поставите изкуствена трева на пода и стените, за да стане наистина красиво.

 

 

Коментарите са изключени.