Dyson Vassilias
hello@mysparx.bg
Плевен, България
15/07/2024

Управление на имунната система с помощта на плодовете асаи

помощта на плодовете асаи

Управление на имунната система с помощта на плодовете асаи. Благодарение на естествените си свойства, плодът асаи бери самостоятелно унищожава вредните елементи в тялото ни, което ни помага да сме здрави и поддържа имунната ни система свободна и силна.

Помощта на плодовете асаи при храносмилането

Влакнестата природа на плодовете асаи подпомага човека при храносмилането на храната, помага за изхвърлянето на токсичните елементи през стомашно-чревния тракт, което е правилното решение за правилно и добро храносмилане.

Ползи на плодовете асаи за загуба на тегло

Простата причина за този ефект е, че зрънцето е влакнесто, дава усещане за леко ситост и е с ниско съдържание на калории, като същевременно стимулира храносмилането и насърчава елиминирането на токсините. Така отслабвате и прочиствате тялото си. Асаи съдържа въглехидрати, желязо, витамин В1, витамин С, витамин В3, протеини и калций.

Удивителни и мощни плодовете на асаи

Действително въздействието на асаи е невероятно и мощно. И рецепти, които Ви предлагаме.

Асаи е богато на хранителни вещества плодче-зрънце, което расте в бразилската гора на Амазонка. Смята се за едно от най-силните и питателни/хранителни плодове на планетата ни, което се яде от векове заради супер полезните му свойства.

Вкусът на плода асаи

Суровите плодове на асаи плодове са леко горчиви на вкус. Вкусът им напомня на черен шоколад с череша или вино, но без киселия и сладък вкус. Асаи също е сравним с плодовете на аронията. Прахът от лиофилизирани плодове Acaи, поради концентрацията си, има доста приятен вкус.

Какви са полезните свойства на плодовете на асаи

Екваториалните тропици са най-интензивно облъчените от слънчевата ултравиолетова радиация места на планетата. По тази причина растенията  асаи произвеждат т. нар. слънцезащита за тяхната защита – вещества, които познаваме и наричаме антиоксиданти. Асаи доказано съдържа 6 пъти повече антиоксиданти от плодовете боровинки и 18 пъти повече от гроздето.

Тези малки плодове съдържат много фибри, желязо, витамини А, В1, В12 и В3, есенциални мастни киселини (Омега-3, Омега-6) и Омега-9. Поръчай тук плодовете на асаи

Коментарите са изключени.